žehlička -> řídké a zničené vlasy x((

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Jarushine
Obrázek uživatele Jarushine
Offline
Na fóru od: 02.07.2009
žehlička -> řídké a zničené vlasy x((

:arrow: Je mi 14 let :!: a vlasy si žehlím každý den :cry: :( ... Nemám je vlnité, jen takové - bez tvaru... Ani rovné, ani kudrnaté... Problém je v tom, že na vlasy nepoužívám žádný stylingový přípravek na žehlení a mám vlasy zničené a strašně moc řídké a to jsem je měla vždycky nejhustší z rodiny :cry: :( . Už jsem si kolikrát řekla, že si vlasy prostě žehlit nebudu, ale je to už jako kdyby nějaká droga a prostě si ty vlasy musím vyžehlit, jinak neodejdu z domu... Co by mi pomohlo k navrácení hustoty vlasů?
:arrow: Děkuji za Vaše reakce ...

Anonym

Ahoj, já jsem se žehlení zaprodala, když jsem si nechala vlasy ostříhat nakrátko... Vlní se mi ---> nedopadlo to zrovna nejlíp... Já teda přípravky používám a zatím žádné výrazné řídnutí nepozoruju... Mám vlasy trošku přesušený, ale docela to jde... Chci si teď koupit new žehličku a nějaký nový přípravky... Možná by stálo za to i tobě trochu investovat... A jestli máš dlouhý vlasy, tak je občas místo žehlení dát do culíku...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. určitě by hctělo investovat do vlasové kosmetiky pokud si hodně žehliš vlasy! stojí to za to..a dobrou žehličku ale nesmi se nic přehánet ,a ted jsou moderní kudrliny!!!

Jarushine
Obrázek uživatele Jarushine
Offline
Na fóru od: 02.07.2009

:arrow: A jaké přípravky byste mi doporučily? Máte nějaké, které máte vyzkoušené a jsou dobré :?: :?: :?:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ, od Lórealu.a nebo v drogerce ted jich mají hodně.Bud ve spreji takové ružové balení nebo se to veřte do vlasu něco jako kondicioner ale je to husté.

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojky. Pokud máš pocit, že máš poškozené vlasy žehlením, bylo by dobré to omezit. Zkus navštívit kadeřnici a nech si poradit odborníkem. Můžeš třeba zvolit nový účes, který nebude žehličku potřebovat. 8-)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jo to je také dobrý nápad!v kadeřnictví ti poradí co stím..požívej masky! zabaly a tak...

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

zkus nějaké vyživující či regenerační masky, při žehlení požívej ochranný sprej, můžeš zkusit iontovou žehličku s keramickými destičkami, co tak vlasy neničí, a žehli je na co nejnižší teplotu... .

ajaksas
Offline
Na fóru od: 13.10.2015

Když už žehlíš každý den, tak si najdi šetrnější metodu a rozhodně používej vlasovou kosmetiku, protože takhle těm vlasům fakt dáváš šíleně zabrat. Já začala používat hřeben na žehlení. Neničíš vlasy vysokou teplotou a má to stejný účinek.