Vypadávání vlasů po porodu?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Ifca
Offline
Na fóru od: 01.10.2008
Vypadávání vlasů po porodu?

Nevim co si pocit s vlasy po porodu, mam pocit ze mi zacaly hodne vypadavat a uz nevim jak bych jim pomohla.. Tak nevim jestli nemam udelat radikalni zmenu a dat je ostrihat. Jestli by jim to pomohlo?????

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.sice nemám ditě ale myslím že je to normální a že pracují hormony.vlasum by prospělo určo je zastřihnout pokud si nechodila pravidelně ke kadeřnici.Kup si masku na vlasy a dej jím výživu.bud se ti to samo zpraví nebo zajdi k dermatoložce nebo ke kožní!moje kamarádka taky měla problemy a když jí malá holčička povyrostla a kamoška neměla tolik starostí zlepšila se jí i kvalita vlasu.takže žádný stres a zdravá vyživa ju?držíím palce! ;)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Doporučila bych vlasy trochu ostříhat, používat nějaké vyživující produkty a ono se to vypadávání časem upraví, myslím, že po porodu je to normální.

Anonym

Mě pomohl hodně CLINICAL výsledky jsem poznala už po týdnu užívání. :)

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

velice bych se divila, kdyby po porodu přestaly po jakémkoliv přípravku vlasy padat po týdnu. to je technicky nemožné. to nedokázaly ani injekce Panthenolu, který už se nevyrábí. ale zázraky se dějí :) pokud ti něco takto pomohlo, měli by to považovat za zázrak nebo vypadávání nebylo ani tak o množství jako o délce vlasů. mám s padáním vlasů opravdu dost zkušeností, vím o čem mluvím, léčila jsem se i na kožním

Anonym

Pro růst vlasů doporučím doplněk stravy Clinical Hair-Care. Tento doplněk opravdu pomáhá. Užívám ho já i kamarádka a nemůžume se ho vynachválit. Vlasy jsou zdravé a vypadají hezky. Přeji hezký den