Prodlužování vlasů - jakou máte zkušenost

2 příspěvky / 0 new
Poslední
linda
Obrázek uživatele linda
Offline
Na fóru od: 15.09.2008
Prodlužování vlasů - jakou máte zkušenost

Ahoj, už docela dlouho přemýšlím, že se nechám prodloužit vlasy. Ale mám trošku strach, jak moc je to náročné na údržbu a jaký je běžný život s prodlouženými vlasy? Nemůžu být pořád v salonu na opravy a tak. Napište mi prosím Vaše zkušenosti, moc děkuji

terinka111
Offline
Na fóru od: 06.11.2008

Ahoj,sama prodlužování vlásků dělám a také je mám 3roky sama prodloužené..péče je skoro stejná jako u vlastních vlasů,akorát máš speciální kartáč(skrz spoje)a šamponek..jinak vše upravuješ běžným způsobem :D .

bobinka22
Offline
Na fóru od: 07.11.2008

Ahoj,chtela jsem se zeptat mam vlasovou delku asi vice pod ramena,takze dlouhe,barva nabarvena cerna.A chtela jsem se zeptat na kolik vyjde prodluzovani vlasu,Pocita se to od pramenu,ale mi se vlni vlasky samy.Nevim proc,kdyz si je vyzehlim tak se mi asi za 2 hodiny,zase tak trosku zkrouti,pomohlo by prodlouzeni vlasu,abych je mela rovne.Moc dekuji za odpoved.

Anonym

ahojky..prodlužuji si vls
asy už 4 roky a jsem s tím maximálně spokojená..doporučuji,pokud máte jemné vlásky....úprava velice snadná...

janca
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Ahoj cena prodloužení vlasů se odvýjí 1)Druhy vlasů-přírodní,umělé
-přírodní-jejich původ
-odstín barvy
-rovné,kudrnaté,zvlněné

2)počet pramenů a délka-Cena nezáleží jen na počtu pramenů,ale i na délce v
(cm).Každý salon kupuje vlasy (prameny) od různých
dodavatelů takže ceny nejsou stejné+ práce (dle
salonů).

Když si vlasy vyžehlíš a zkroutí se ti tak si je měla vyžehlené špatně nebo si je žehlila ještě vlhké.Také pokud si vlasy vyžehlíš a je špatné počasí např: déšť vlasy to pocítí a začnou se vracet do svého původního stavu.Prodloužení vlasů ti určitě nepomůže aby jsi měla rovné vlasy.Pokud si přece jen chceš prodloužit vlasy můžeš zvolit kudrnaté prameny.

Anonym

Ahoj mám zkušenosti s metodou keratinových spojů. VLásky mě stály 1399,-, slečna u které jsem clásk ykupovala je velice příjemná a ochotná. PRodává také některé příslušenství. Úprava je velice jednoduchá a vlásky kvalitní. odkaz na stránku je http://www.remyceratine.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Mohu jen doporučit

Anonym

Ahoj, mám velmi špatnou zkušenost se salonem Eva v Ostravě, za 120 pramenů středoevropských vlasů mi naúčtovali včetně 10 % 18.500,-, keratinové spoje byly ostré, nezapracované, velmi viditelné, po 14 dnech jsem se musela dostavit znovu na sundání cca 15 pramenů, jelikož paní mi je nasadila i v místech, kde se běžně vůbec nenasazují, tzn. do kontur, takže jsem nemohla nosit ani culík seplý dole. Nicméně do měsíce mi sjelo cca 30 pramenů, spoje byly velmi nepříjemné, ostré a velké, na mou reklamaci spojů mi pouze jednou větou odepsala, že netuší, proč mi vlasy sjíždí a že se stačí objednat na zpětné nasazení, o což jsem už samozřejmě neměla v tomto salonu zájem, zvlášť, když jsem měla možnost posoudit práci v jiných salonech, kde jsem byla záležitost konzultovat. Ve všech byli velmi překvapeni, jak někdo mohl odvést takto neodbornou práci, že prameny byly neobvykle silné a zatěžovaly mé vlastní vlasy, o zapracování spojů nemluvě. Za posunutí v případě keratinu chtějí ve studiu Eva tuším 45,- Kč (ne-li 50,-) za pramen, což je velmi přemrštěná částka. Vlasy jsem byla nucena nechat sundat, přepramínkovat, překeratinovat a nasadit znovu, nyní jsem maximálně spokojená, můžu jen doporučit salon MOOD v Brně, paní majitelka je opravdu skvělá a svou práci odvádí výborně.

felicita
Offline
Na fóru od: 20.03.2009

Ahoj všem, také se ráda podělím o svoji zkušenost. Prodloužení vlasů mě velmi lákalo, protože mám své vlasy jemné a do půlky zad je mít nikdy nebudu. Jednoho dne jsem se rozhodla a šla do doporučeného salonu. Vlasy mi připojili krásné, 120 pramenů čokoládově hnědé barvy, do půlky zad. Chlapy se otáčeli, budila jsem opravdu pozornost ;) První dva dny mě bolela hlava od spojů, pořádně jsem se nevyspala, jak tlačili do hlavy. Ale pak jsem si zvykla i na délku a hustotu vlasů (různě jsem si je zavírala do dveří u auta apod.). Bylo mi snimi opravdu krásně. Ovšem do prvního odrůstání. Tedy nutnosti dojít na posun. Takové utrpení sem vydržela 3x a pak jsem vlasy shodila. Jak vlasy rostou, odrusta i spoj od hlavy. Tento odrost nerozcesete, protoze je stazen spojem, vznika tedy zacuchany pramen, jakoby dred od spoje k hlave. Nehlede na to, ze NIKDY nesmite usnout s mokrou ci spocenou hlavou!!!! To mate misto vlasu jeden velky dred. Kdyz jdete na posun, vsechny prameny vam sundaji a vase zacuchane vlasy musi rozcesat, aby mohli znovu napojit k hlave. V mem pripade to bylo 120 zacuchancu, az mi slzy tekly po tvarich. Tim vase vlasy samozrejme slabnou a trpi. Pokud kadernice tvrdi, ze to na vase vlasy nema vliv, neni to pravda. Zkuste napoprve treba jen par praminku a kdyz Vam to bude vyhovovat, teprve pak si pridejte. Ja uz bych do toho nesla, i kdyz to bylo opravdu krasne.

Anonym

tyto vlasy jsou moc vkusné, jednoduché, neměj z ničeho strach. 3 m super , pak torchu starosti ......

gattka
Obrázek uživatele gattka
Offline
Na fóru od: 23.08.2009

ahojte...já si myslím že každý má nějaké zkušenosti. Moje kamarádka prodlužuje vlasy a prodlužovala u nás na praxi holkám za 14 dní. Záleží na tom jak kdo se k tomu chová když máš nějaké kvalitní vlasky a umíš se o to starat tak je jasné že budou vypadat skvěle, ale zas takové slečny které se starají o ně že jim je jedno kolik to stálo a neumí se o to starat tak je to jasné že :lol: :) ! Ale nikdy bych se ty vlasy neprodlužovala bo se znám že bych jim nedávala takovou péči jak mým vlasům 8-) :lol:

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Prodloužené vlásky vypadají některé moc hezky a dokonce i přirozeně...jen bych měla strach vždy z toho, kolik vlasů mi vypadne. když půjdu na posunutí!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

To takhle hodně jako vypadávají vlasy jo? když se nechávají prodloužit a když se dodělavají odrosty jo,?? to je blbý ne? :(

Anonym

Ahojky, já jsem si včera nechala prodloužit vlásky podruhé.....moje délka před byla krátké mikádo, ted mám hřívu do půlky zad určitě....Za udržbu a každodenní nošení nepotřebují vlásky extra péči kromě kartáče(cca 300Kč) a šamponu(já mám od So.capp) a ty vyjdou komplet balení i s kurou (cca 1700Kč)Ale je to paráda.četla jsem na netu moc kritiky, většinou od těch, co se ale o vlásky nestaraly vůbec...škoda...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

A je pravda že když se davají vlasy přidělávat že se vlasy ničí nebo vypadavaí! ;)

Anonym

mam velmi dobrou zkusenost se slecnou magdou (maxivlasy)
vlasky mam pripojene keratinem 100 praminku 4Ocm jsem platila 9.500,-
mam male spoje a vlasy jsou prijemne na dotek,trefila vlasy velmi podobne tem mym a nikdo nepozna ze je mam prodlouzene.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

A tim keraatinem se vlasy neničí\, nebo jak to tam zataví,| co to je zamterial?

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Já jsem alergická na nikl..asi by mě to svědilo a dělalo paseku, viď? ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk tomuhle zrovna moc nerozumim ,ale pokud jsi alergická tak určo nedoporučuju.Kdo je na něco alergický tam by to měl vynechat! ;)

pavla.kader
Offline
Na fóru od: 12.09.2009

Prodlužuji vlasy už 2.rokem a skusila jsem nejdříve metodou keratin(balmain) a i když vlasy držely,tak nikdy nevypadaly přirozeně,tak jsem se dala na metodu ring a bylo to daleko lepší,vlastní vlas nebyl tolik zatížen a vypadalo to přirozeně,nyní jsem se dala na nejnovější metodu a to na páskové prodlužování,které je nejšetrnější.Tíha vlasu je rozprostřena po celé délce vlasů a hlavně vás netlačí žádný spoj.Na spoj se lehce poklepe žehličkou,aby lépe pramen přilnul k vlasu a můžu vám říct,že je to bomba.Největší výhodou je,že se pásky mohou dát i výše na temeno hlavy a není vidět žádný spoj.

Anonym

felicita wrote:Ahoj všem, také se ráda podělím o svoji zkušenost. Prodloužení vlasů mě velmi lákalo, protože mám své vlasy jemné a do půlky zad je mít nikdy nebudu. Jednoho dne jsem se rozhodla a šla do doporučeného salonu. Vlasy mi připojili krásné, 120 pramenů čokoládově hnědé barvy, do půlky zad. Chlapy se otáčeli, budila jsem opravdu pozornost ;) První dva dny mě bolela hlava od spojů, pořádně jsem se nevyspala, jak tlačili do hlavy. Ale pak jsem si zvykla i na délku a hustotu vlasů (různě jsem si je zavírala do dveří u auta apod.). Bylo mi snimi opravdu krásně. Ovšem do prvního odrůstání. Tedy nutnosti dojít na posun. Takové utrpení sem vydržela 3x a pak jsem vlasy shodila. Jak vlasy rostou, odrusta i spoj od hlavy. Tento odrost nerozcesete, protoze je stazen spojem, vznika tedy zacuchany pramen, jakoby dred od spoje k hlave. Nehlede na to, ze NIKDY nesmite usnout s mokrou ci spocenou hlavou!!!! To mate misto vlasu jeden velky dred. Kdyz jdete na posun, vsechny prameny vam sundaji a vase zacuchane vlasy musi rozcesat, aby mohli znovu napojit k hlave. V mem pripade to bylo 120 zacuchancu, az mi slzy tekly po tvarich. Tim vase vlasy samozrejme slabnou a trpi. Pokud kadernice tvrdi, ze to na vase vlasy nema vliv, neni to pravda. Zkuste napoprve treba jen par praminku a kdyz Vam to bude vyhovovat, teprve pak si pridejte. Ja uz bych do toho nesla, i kdyz to bylo opravdu krasne.
No, tak s pramínkama mám taky takovou zkušenost. Ale ty už jsou zastaralý. Teď frčí jenom pásková metoda. Výborně to v pramenu drží, je to dost hustý pramen, ale nezatěžuje a stačí pár pásků na to, aby se prodloužila celá hlava. Jsem s tím hrozně moc spokojená.

Anonym

Ahojky,

a měla bych zájem o prodloužení vlasů, tak mohla bys mi na mailík napsat kde, jak a za kolik prodlužuješ vlásky a jakým typem vlasů?

Mishullinda@seznam.cz

Míša

Anonym

ahoj , ja som mala predlžené vlásky kaučukom, boli to okrúhle spoje, vlasy boli krásne a nemala soms tým žiadny problém, častejšie som ich prečesávala najmä pri korienkoch, prstami som si oddelovala spoje, aby sa nezhrčili, potom vznikajú dredíky, ...s tým som problém nemala vôbec, na noc som ich balzamovala krémom, nakoľko ja si zmývam vlasy každý den....
bolo to praktické a nenáročné, len po troch mesiacoch som si ich dávala znova prepojiť ku korienkom a to je dosť finančne náročné...... neľutujem to a dala by som si ich znova!!!!!!!!! karin

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahoj holky, je to bezva finta jak oživit účes a znám jen kladné názory, takže po novém roce jdu do toho. :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Tak doufám.že nám pošleš fotku tvého nového učesu.už se MOC těším!!

Chicqui
Offline
Na fóru od: 27.03.2010

Chtěla jsem se zeptat, když mám opravdu hodně jemné vlasy,tmavé - černé,sestříhané ale nejdelší část až po lopatky,bylo by vhodné nechat si udělat prodloužení?? Nebo pokud někdo hledáte model na soutěž nebo tak nějak, nabízím své vlásky :-)

Anonym

Zdravím, to že máte vlasy jemné vůbec nevadí, sestříhané vlasy také nevadí. Je lepší, když jsou sestříhané, než třeba mikádo. Bude to vypadat přirozeněji. Od května chci v Brně otevřít vlasové studio na prodloužení vlasů. Nejvyšší cena je do 8.500,- Kč. Pokud by jste měla zájem písněte na mail: eval(unescape('%64%6f%63%75%6d%65%6e%74%2e%77%72%69%74%65%28%27%3c%61%20%68%72%65%66%3d%22%6d%61%69%6c%74%6f%3a%6d%61%72%69%65%2e%6a%61%6e%68%75%62%6f%76%61%40%73%65%7a%6e%61%6d%2e%63%7a%22%3e%6d%61%72%69%65%2e%6a%61%6e%68%75%62%6f%76%61%40%73%65%7a%6e%61%6d%2e%63%7a%3c%2f%61%3e%27%29%3b')). Hezký večer Mája

Chicqui wrote:Chtěla jsem se zeptat, když mám opravdu hodně jemné vlasy,tmavé - černé,sestříhané ale nejdelší část až po lopatky,bylo by vhodné nechat si udělat prodloužení?? Nebo pokud někdo hledáte model na soutěž nebo tak nějak, nabízím své vlásky :-)

Anonym

Ahojik - mám nově prodloužené vlásky novinkou - TapeX. Je to super! Fakt jsem mile překvapená, měla jsem ringy- ty klouzaly, pak bondy- ty byly obrovské a tlačily mne do hlavy, a nakonec jak jinak než keratin- ten mi vyškbal vlasy. Kámoška mi doporučila páskovou metodu, nechala jsem se fakt ukecat a šla do toho.Do vlasů jsem vrazila dohromady tak 50 000,- 100% vyhozený z okna no...ale konečně mi něco vyhovuje.Doporučuju vřele.Mrkněte na www.magdalenab.webnode.cz (tahle paní mi to dělala)

Anonym

Já mám vlasy prodloužené metodou keratin, byla jsem 2x na posuntí a zatím nemám v plánu je sundávat,každý mi to chválí, bych byla sam proti sobě.Byla jsem na tom na www.prodluzko.cz

edulen
Offline
Na fóru od: 16.06.2013

Ahojte chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás má prodloužené vlasy metodou Tape? 

Anonym

  Teď jsem si všimla-  já mám od vixens TapeX, (je to ta pásková metoda, co tady píše v předchozích komentářích- Magdalenaweb )a nosím ty vlasy  už dva roky. Jsem moc spokojená, paní Magdalena z vixens je moc šikovná a svoje vlasy mám v pohodě:-)

Sylvie03
Obrázek uživatele Sylvie03
Offline
Na fóru od: 21.10.2013

Vlasy prodlužuji již 4 rokm a mohu doporučit metodu microring, dělím i keratin, al ten nepreferuji vzhledem k jeho špatnému vlivu na vlasy....Údržba není nijak extra náročná, co se týče spojů, opravdu záleží jak se o vlasy kdo stará, u keratinu je fakt, že je to posouvání nepřijemnější tím, že vlásky které v pruběhu těch dvou měsíců vypadnou se zacuchají a rozčesáání může být nepříjemné, to u microringů nehrozí ptž spoj se rozcvakne a vlasy se vyšeší jednodušeji protože se nemůsí spoj rozleptávát speciální vodičkou jako u keratinu.

Mám spokojené zákaznice a opravdu bych všem raději doporučovala metody prodloužení ři kterách se nepoužívá teplo.