Pánské kadeřnictví

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Adriana83
Obrázek uživatele Adriana83
Offline
Na fóru od: 25.08.2012
Pánské kadeřnictví

Dobrý den,

přítel se po asi 10letech rozhodl, že odhodí své, do půl zad dlouhé, vlasy. Já kadeřnictví nenavštěvuji, konečky si zvládám zastřihnout sama doma, ale na tohle bych si opravdu netroufla. Proto se obracím s prosbou na vás - neznáte nějakou opravdu KVALITNÍ kadeřnici? Když už jsme přítele k otmu dotlačila, tak nechci, aby litoval.

Předem moc děkuji za všechny tipy a klidně i rady kam ho 100% poslat nemám. :-)

Anonym

Doporučuji http://www.salonmia.cz/ , chodím tam pravidelně a jsem nad míru spokojená. Nechci jim dělat nějakou reklamu, ale dlouho jsem hledala kadeřnictví, ze kterého nevyjdu jak oškubná slepice nebo když řeknu "zastříhnout konečky", tak mi nezmizí 10cm, a tohle je konečně ono!! ;P

Adriana83
Obrázek uživatele Adriana83
Offline
Na fóru od: 25.08.2012

Na stránky jsem koukala a mají tam pána a slečnu, kdo je lepší? a nevíte, co znamená to "senior stylist"? Ještě nikdy jsme to totiž neslyšela.

Anonym

Já vám nevím, střídám je podle nálady a podle toho kdy má kdo volno. :-))) oba mají svůj osobitý styl, to asi musíte vyzkoušet sama, kdo vám bude víc vyhovovat.  Ten senior stylista znamená asi něco, že už podsloutil různé kadeřnické soutěže, je "zkušenější", sama přesně nevím... ale můžete se ho zeptat sama, pokud je navštívíte. :-)))

Adriana83
Obrázek uživatele Adriana83
Offline
Na fóru od: 25.08.2012

No já určitě ne, ale pověřím přítele :P Děkuji vám za doporučení.

Anonym

Aha vlastně, máte pravdu, jsem si to neuvědomila. Nemáte vůbec zač, snad budete přítel spokojený. :-)))