Vitamíny GS Vápník + hořčík + zinek Plus - zkušenosti?

1 příspěvek / 0 new
Poslední
lemourek
Offline
Na fóru od: 22.07.2009
Vitamíny GS Vápník + hořčík + zinek Plus - zkušenosti?

Ahoj holky,prosím vás nemáte nějakou zkušenost s vitamíny GS Vápník + hořčík + zinek Plus 100tbl..Chtěla bych si koupit nějaké vitamíny,abych měla lepší vlasy,ale aby byli i cenově nějak normální.Psali ste tu o tom panthenolu,ale pak sem někdo napsal,že se po něm tloustne :| Tak vůbec nevím.Prosím,prosím o radu ;)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, já myslím, že potravinové doplňky moc velký vliv na vlasy nemají, ale můžeš zkusit ty s výtažky z chlorely a mořských řas, ty jsou pro vlasy dobré, ale jinak je lepší jíst cekově vyváženou pestrou stravu a na vlasech se to projeví.

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

po panthenolu se netloustne, akorát ty tablety, které jsou momentálně k dostání jsou tak slabé, že nefungují. na padání vlasů je potřeba zkoušet, je to strastiplná cesta, na kažýdho zabírá něco jinýho. nemyslím si, že dobrého výsledku dosáhneš pouze stravou,. je samozřejmě dobré ji zlepšit, ale pokud tělo utrpělo nějaké trauma, z kterého vlasy padají, protože zásobu některé důležité látky vyčerpalo "při boji", tak je třeba to doplnit. zkus se poradit na kožním. rada lékárníka bude totiž vždy ovlivněna cenou přípravků :(